Plimbare de toamnă pe Tâmpa

Cetatea în stănga și Colina pe care se află Universitatea Transilvania în dreapta. Orașul Brașov

Printer cele mai mari bucurii din viața mea sunt existența fratelui meu și plimbările. Când ele se suprapun este excelent. Și mai nou, din cauza celei mai grele probleme de familie pe care am trăit-o până acum, ne regăsim împreună în plimbări des.

Biserica neagră văzută de pe cărările care duc sus, pe Tâmpa

Fratele meu este cea mai sensibilă, inteligentă și practică persoană pe care o cunosc. Am apreciat de-a lungul timpului cât de mult efort și grijă pune în lucrurile care sunt importante pentru el, cum are curaj și este precaut în același timp. Cum reușește să facă o situație să fie și, și în loc de ori, ori. Iar, mai nou, m-a impresionat cu oamenii faini pe care-i are în jurul lui. Ce mai, îl admir nespus.

Centrul civic al Brașovului.

De asemenea, cred că el este cel mai mare susținător și critic de-ai mei. Știe să evidențieze ce-i bine și ce-i greșit în ceea ce fac, ajutându-mă să-mi dau seama ce să îmbunătățesc. Poate pentru că ne știm de atâta vreme și pentru că am petrecut mult timp împreună, ironia, sarcasmul și critica lui nu mă deranjează pentru că le știu a fi constructive.

Centrul Brașovului în prim plan și o parte din oraș în depărtare

Și pe cât de puține lucruri avem în comun, pe atât de mult reușim să găsim activități de care să ne bucurăm împreună. Cred că cea mai clară este dorința de a face mișcare în fiecare zi. Poate eu sunt mai orientată către sport, dar amândurora ne place să ne plimbăm. Sunt zile în care nu reușim, dar și multe zile când reușim. Eu una mă bucur tare mult de ele.

Prin pădure

Uneori avem discuții filosofice, alteori discutăm despre ceea ce ni se mai întâmplă în general, dar mereu mai discutăm și despre ceea ce vedem chiar aici și acum în jurul nostru. Ca de exemplu cât de tare am obosit eu urcând niște trepte deși mă laud că fac sport. Îți spun, să urci pe munte cu masca nu este ușor sau recomandat. Abia mai respiram.

Culori de toamnă

Mă așteaptă să fac poze, mă așteaptă când merg prea încet, râde de mine când spun vreo prostie, așa că este o sincronicitate care mă încântă de fiecare dată când ne plimbăm.

Fratele meu

Eu sper să reușesc să fiu o soră la fel de bună pe cât îmi este el mie frate fain. Pentru că, până la urmă, în viețile noastre oamenii sunt cei care ne fac să zâmbim și ne plângem, care ne susțin și ne ignoră. Sunt cât se poate de recunoscătoare pentru că am fost învățați să fim prieteni.

După copaci este orașul

Make today count!

Back to Blog

Anca toamna

2 thoughts on “Plimbare de toamnă pe Tâmpa”

  1. Minunat!:)
    “Prietenia înseamnă a fi frate și soră, două suflete ce se ating fără să se confunde, două degete ale aceleiași mâini” Victor Hugo
    Te îmbrățișez!:)

Leave a Reply